ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - TOKİ Ümit Yaşar Oğuzcan Ortaokulu

TOKİ Ümit Yaşar Oğuzcan Ortaokulu

Vadişehir Mh. Pınarbaşı Sk. No22 Odunpazarı Eskişehir
Vizyon
Ümit Yaşar Oğuzcan Ortaokulu: Milli Eğitim Bakanlığının genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Genel olarak 21. yy becerilerine sahip, Eleştirel düşünebilen, Etkili iletişim kurabilen, Evrensel ve ulusal değerleri içselleştirmiş bireyler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.
Misyon
Ümit Yaşar Oğuzcan Ortaokulu, Eskişehir´in Yunus Emre´sine yaraşır sevgi ve hoşgörüye dayalı,bilimsel temellere dayanan, çağdaş ve demokratik bir ortamda öğrencilerine eğitim ve öğretim verme misyonuna sahiptir.Öğrencilere olabildiğince çok öğrenme ve keşifte bulunma olanağı sunularak, yalnızca temel bilimlerde değil spor ve güzel sanatlar alanında da kendilerini geliştirmeleri amaçlanır.
Rehber Öğretmen :
Derslik :23<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal
Doğalgaz-Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
32(siyah,kırmızı), 63(kırmızı, siyah),10(siyah),39(siyah) no´lu belediye araçları okulumuz yakınındaki duraklara gelmektedir.Bunlarla ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Vadişehir Mahallesinde, TOKİ 2. Etap konutlarının yanında,İSMAR alışveriş merkezi ve Mahmutoğlu Camii yakınında,Ihlamurvadi Hobi Bahçelerinin yanında yer alan okulumuz tek binadan oluşmaktadır.Yeni binanın inşaatı okul bahçemiz içerisnde devam etmektedir.
İl merkezine uzaklık:6.4 km Toplu taşıma araçlarıyla yaklaşık olarak 15 dk.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu